UTEANLEGG PÅ VM PÅ SKI KOLLEN
    I år gikk "skidagen" i Uteanlegg til VM på ski i Holmenkollen. Det  vart en uforglemmelig opplevelse med en stemning uten like på tre-mila og fem-mila.
(UPDATED 2011-03-11 09:21:43)

Norvald Webadmin
    På fredagen tok Henrik og Norvald skia fatt, snøra sin sekk og fyllte pulken opp med lavvo, ved, mat og drikke for å gjøre i stand Uteanlegg-campen på nedsiden av Frognerseteren. De fant en fantastisk plass like ved passeringspunktet på 2,2 km. Det var et sammensurium av folk, telt og lavvoer over alt. Men med litt flaks og dyktighet fant Henrik en suveren leir og det var bare å begynne å grave ut til lavvo og bålplass. Det vart flere turer med pulk, for her skulle det være nok både ved, mat og drikke til Uteanlegg skulle dukke opp dagen etter.
    På lørdagen rant det på med Uteanlegg-ansatte som kom for å få med seg 3-mila og resten av helga. Det var en helt fantastisk stemning når jentene begynte å gå, og at Therese Johaug låg i tet hele rennet la ikke noe mindre demping på heiaropa og sauebjelleklang!
    Etter rennet var ferdig vart det bålkos, grilling og god stemning ut i de seine eller tidlige nattetimer.
    Neste dag skulle gutta gå fem-mil, og om vi trodde det ikke kunne bli bedre stemning enn på tre-mila, so ble dette en enda større høydare. Etter at gutta hadde passert fem ganger og skulle runde for å gå tilbake mot mål i kollen-anlegget, la det seg en ro over publikum ute i løypa og folk samlet seg rundt de som hadde alt i fra peltor-hørselsvern til sveiveradio. Da det var et faktum at Petter Nortug hadde spurtslått alle og tatt vm-gull, var det et overdøvende brøl frå alle de rødkledde med norske flagg i ansiktet! !
    Vi var en gjeng på rundt ti stk som pakka sakene våre etter endt helg i kollen. Absolutt verdt å få med seg! 
    Da einaste var at vi drog frå leiren vår med et stk Uteanlegg banner mindre i bagasjen. Vi har våre anelser om at kanskje FIS med Vegard Ulvang i spissen hadde vært å plukka ned banneret som hang midt i kamerasonen på 2,2 passeringa.
    Men uansett, takk for fantastisk tur :-)